Select Page

O NAMA

Agencija SYSTEM BILBORDI je jedan od vodećih bilbord provajdera u našoj zemlji.

Na tržište smo stupili 2003. godine i na samom početku smo bili agencija regionalnog karaktera, mreža bilborda je obuhvatala teritoriju Vojvodine.

Prateći trendove na tržištu i zahteve klijenata 2007. godine doneli smo odluku o širenju mreže na teritoriju cele Srbije. U periodu 2007-2009. godine uspeli smo da pokrijemo sve veće gradove na teritoriji Srbije, dok smo na područiju Vojvodine zaokružili ponudu na cca 500 lokacija.

Naša mreža nastavlja da raste i iz meseca u mesec smo u mogućnosti da klijentima ponudimo bilborde na novim i atraktivnim lokacijama… Outdoor reklamom postiže se maksimalan efekat, bilbordi su: prepoznatljivi, upečatljivi i vrše snažan uticaj na javno mnjenje; opaženi, zapamćeni od najvećeg dela stanovništva, koji ujedno predstavljaju i Vaše potencijalne klijente; vidljivi su 24 sata 365 dana u godini po svim vremenskim uslovima. Zahvaljujući našoj potpunoj posvećenosti potrebama oglašivača, SYSTEM BILBORDI su zadobili poverenje mnogobrojnih korisnika iz različitih branši. SYSTEM BILBORDI raspolažu različitim tipovima bilbord panoa osvetljeni/neosvetljeni, najzastupljeniji formati su 4x3m. Sa rasporedom naših lokacija možete se upoznati na našem sajtu: www.systembilbordi.com i uz savete i profesionalnu pomoć naših stručnih saradnika možete doći do najboljeg rešenja u skladu sa svojim željama.

Medijsko planiranje je kritični deo našeg rada. Ovo je polje koje testira vašu pamet, veštine i profesionalnost. Kroz dobro odabrane i pripremljene srednjoročne klijente uvek možete biti sigurni da će njihov oglas biti na pravom mestu u pravo vreme i da će doći do pravih potrošača. Medijsko planiranje je i umetnost i nauka. Da bi se realizovao medijski plan, nisu potrebni samo skup alata, već i veštine u analizi i proceni kampanje i mogućnosti za maksimiziranje efikasnosti i bolje poznavanje tržišta.

Kada planirate bilbord kampanju, prvo što istražujemo je vaša ciljna publika / ciljna grupa / šta je motiviše, šta joj treba i koji je najlakši način da se do nje dođe.

Medijsko planiranje je upravo ovaj postupak koji se može primeniti na dobijene informacije i utvrditi najprikladniju platformu za crtanje i najtačnije poruke. Medijsko planiranje zahteva razumevanje kako korisnici čitaju, vide i percipiraju poruku.

SYSTEM BILBORDI DOO je specijalizovan za medijsko planiranje i pomoću reklamne opreme može vam pomoći da napravite uspešnu kampanju.

Ukoliko ste zainteresovani da i Vaše FIRME IME bude svima vidljivo i da na najbolji način prezentujete ono čime se bavite… pozovite NAS

01

Podaci

SYSTEM BILBORDI DOO

Zelena 63

Bečej, Srbija

02

Tipovi medija

PRATITE